Ba-com trgovina d.o.o.

 

Tvrtka Ba-com trgovina d.o.o. svoje poslovanje započinje 1990. godine, te pri samim počecima zasniva svoje temelje na kvalitetnim proizvodima i povjerenju među svojim klijentima. Ubrzo se pokazuju rezultati ovih temeljnih vrijednosti te postaje vodeći distributer alkoholnih i bezalkoholnih proizvoda na području Splita, a potom i cijele Dalmacije. Sada nakon preko 25 godina poslovanja Ba-com postaje sinonim za povjerenje, kvalitetu i brzu uslugu, a sve zaslugom svojim ustupcim prema svojim klijentima.

 

Proširenjem naše mreže distribucijskih centara uspjeli smo oformiti mrežu koja pokriva cijelu Dalmaciju. Preko 150 zaposlenika i vlastiti vozni park dostavnih i teretnih vozila i pomočnih strojeva omogućava našim klijentima kvalitetnu i brzu dostavu u svakom trenutku Vašeg poslovanja.

 

Kao ključni partner HoReCa kanala distribucije samo potvrđujemo da kvaliteta naših proizvoda i usluga je na samom vrhu ponude na tržištu. Naša osnovna misija ''zadovoljstvo kupaca i kvalitetna i pouzdana dostava'' je samo jedan od ciljeva do kojih dolazimo na dnevnoj bazi. Potvrda naših uspjeha su priznanja i certifikati koje smo osvojili.

 

BA - COM TRGOVINA d.o.o.

Prisoje 26 a

Dicmo

OIB:15270184486